Ελέγξτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Snapchat
Πώς να ελέγξετε ποιος είδε το Snap Story σας στο Snapchat
Η ιστορία του Snapchat σάς επιτρέπει να μοιράζεστε μια φωτογραφία ή βίντεο με όλους τους φίλους σας στο Snapchat για 24 ώρες. Σε αντίθεση με μια κανονική φωτογραφία ή βίντεο Snapchat, το οποίο μπορείτε να δείτε μία φορά, το Snapchat Stories μπορεί να προβληθεί ξανά και ξανά μέχρι να καταστραφούν 24 ώρες μετά την ανάρτησή τους. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσους από τους φίλους σας στο Snapchat έχουν δει τις ιστορίες Snapchat και τα ονόματά τους.
Όταν το WhatsApp εισήγαγε τη δυνατότητα που βλέπει, οι άνθρωποι ήταν θυμωμένοι. Η δυνατότητα κατέστησε αδύνατη την παράβλεψη ενός μηνύματος ή την απάντηση χωρίς έναν πολύ έγκυρο λόγο. Τέλος, άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν αποκτήσει και αναπαράγει αυτήν τη δυνατότητα. Ο καθένας έχει έναν τρόπο να το απενεργοποιήσει, σε αντίθεση με το Snapchat. Αυτό, για το καλύτερο ή για το χειρότερο, σας λέει ακριβώς πότε κάποιος έχει δει τις ενημερώσεις, τα μηνύματά σας ή πότε γράφει. Το Snapchat σας στέλνει κυριολεκτικά μια ειδοποίηση όταν μια από τις επαφές σας αρχίζει να γράφει. Δεν υπάρχει τρόπος να αποκρύψετε τη δραστηριότητά σας στην εφαρμογή και αυτό ισχύει για την ιστορία σας Snapchat. Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία Snap σας εύκολα.
Διαβάστε επίσης: Αποθηκεύστε δεδομένα στο Snapchat με τη λειτουργία ταξιδιού
Ελέγξτε ποιος έχει δει την ιστορία Snap
Ανοίξτε το Snapchat και μετακινηθείτε αριστερά για πρόσβαση στην οθόνη Ιστορίες. Πρέπει να έχετε ήδη μια ενεργή ιστορία. Πατήστε την ιστορία σας. Προσέξτε να μην πατήσετε κανένα από τα τρία πλευρικά κουμπιά.

Όταν πατάτε την ιστορία σας, αρχίζει να παίζει. Εάν κοιτάξετε αυτήν την οθόνη, θα παρατηρήσετε ένα μικρό βέλος στο κάτω μέρος. Μετακινηθείτε προς τα πάνω σε αυτό το βέλος. Θα ανοίξει ένα πάνελ που θα αποκαλύπτει πόσα άτομα έχουν δει τη σύντομη ιστορία σας. Μπορείτε να δείτε το συνολικό πλήθος προβολών στην επάνω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, σε αυτόν, μπορείτε να δείτε πόσες φορές έχει αναπαραχθεί η ιστορία σας.
Περιορισμοί
Οι σύντομες ιστορίες έχουν περιορισμένη διάρκεια 24 ωρών. Αυτή η περιορισμένη ζωή σημαίνει ότι οι ακόλουθοι / φίλοι / κοινό σας στο Snapchat μπορούν να δουν την ιστορία σας μόνο εκείνη τη στιγμή. Ομοίως, μπορείτε να ελέγξετε μόνο ποιος είδε τη σύντομη ιστορία σας, εφόσον είναι διαθέσιμη.
Μόλις ολοκληρωθεί η πορεία της ιστορίας σας, δηλαδή λήγουν οι 24 ώρες, δεν μπορείτε πλέον να ελέγξετε πόσες προβολές έχετε στην ιστορία σας. Εάν προσθέσετε στη συνέχεια περισσότερα στιγμιότυπα στην ιστορία σας, μπορείτε να ελέγξετε μόνο τις προβολές αυτής της ιστορίας. Τα παλαιότερα στιγμιότυπα σε μια ιστορία λήγουν μετά από 24 ώρες. Οι προβολές που βλέπετε σε μια ιστορία είναι για στιγμιότυπα που βρίσκονται ακόμη εντός της περιόδου 24 ωρών.
Αν θέλετε να περιορίσετε ποιος μπορεί να δει την ιστορία σας, μπορείτε να το κάνετε. Μπορείτε να επιτρέψετε σε όλους εκείνους που σας ακολουθούν να βλέπουν την ιστορία σας ή να την περιορίζουν μόνο στους φίλους σας. Οι φίλοι είναι άτομα που σας ακολουθούν και σας ακολουθούν. Εάν περιορίσετε την προβολή της στιγμιαίας ιστορίας σας μόνο σε φίλους, τα άτομα που δεν ακολουθείτε δεν θα μπορούν να δουν την ιστορία σας.
Διαβάστε επίσης: Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat
Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα πρόσθετο με περιορισμένο αριθμό φίλων, η ιστορία σας δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Αντ 'αυτού, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Snapchat και να μοιραστείτε την ιστορία σας με την ομάδα.


