Πώς να απενεργοποιήσετε το Messenger - Facebook Messenger

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε και ακόμη και να διαγράψετε το Facebook εάν είστε κουρασμένοι από το κοινωνικό δίκτυο και αν το βρείτε πολύ μακριά από μια υγιή επίδραση στην ψυχική σας υγεία. Η απενεργοποίηση και η διαγραφή του Facebook είναι αρκετά απλή, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το Facebook Messenger. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τον τρόπο απενεργοποίησης του Messenger - Facebook Messenger. Ας ξεκινήσουμε!





Το Facebook Messenger συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα κι αν έχετε απενεργοποιήσει το δικό σας Facebook λογαριασμός. Αυτό συμβαίνει εν μέρει, επειδή το Facebook Messenger υπάρχει ως υπηρεσία και εφαρμογή εκτός του Facebook. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και όχι τον λογαριασμό σας στο Facebook για να χρησιμοποιήσετε το Messenger.



Απενεργοποιήστε το Facebook Messenger

Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger με τον λογαριασμό σας στο Facebook, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να απενεργοποιήσετε το Facebook Messenger. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από το Facebook Messenger χωρίς να απενεργοποιήσετε το Facebook, η μόνη σας επιλογή είναι να απενεργοποιήσετε τη συνομιλία. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Facebook Messenger μόνο από μία από τις εφαρμογές smartphone. Η διεπαφή ιστού δεν έχει επιλογή απενεργοποίησης.

Ανοίξτε το Facebook Αγγελιαφόρος στο iPhone ή στο τηλέφωνό σας Android. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στο επάνω μέρος για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Νομικά και πολιτικές.



Στην οθόνη Νομικά και Πολιτικές, θα δείτε την επιλογή Απενεργοποίηση Messenger. Πατήστε το και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μόλις περάσετε την οθόνη επαλήθευσης. Πατήστε το κουμπί Απενεργοποίηση.



Αυτό θα απενεργοποιήσει αποτελεσματικά το Facebook Messenger. Ωστόσο, δεν θα διαγράψει ή αποκρύψει τυχόν συνομιλίες που είχατε. Άλλα άτομα, με τα οποία έχετε νήματα συνομιλίας, θα εξακολουθούν να μπορούν να διαβάσουν το ιστορικό συνομιλιών.

Περαιτέρω | απενεργοποιήστε το messenger

Εάν θέλετε να αρχίσετε ξανά να χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε ξανά και είστε καλοί να πάτε. Δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook Messenger εκτός από τη διαγραφή της εφαρμογής από αυτόν. Εάν ο λογαριασμός σας στο Facebook Messenger είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Facebook, τότε η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook είναι αυτό που χρειάζεται για τη διαγραφή του Facebook Messenger.



πώς να στείλετε προτάσεις φίλων στο Facebook

Δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος απόρριψης του λογαριασμού σας στο Facebook Messenger έτσι ώστε όλο το ιστορικό συνομιλιών σας να συνοδεύεται από αυτόν. Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, είναι πιθανό το νήμα συνομιλίας να μην εμφανίζει πλέον το όνομα και την εικόνα προφίλ σας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε έναν αριθμό τηλεφώνου για την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, ενδέχεται να μην έχετε κανένα τρόπο να διαγράψετε όλα τα ίχνη του λογαριασμού σας.



Εάν προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιον στο Facebook Messenger. Μπορείτε να δοκιμάσετε να τους αποκλείσετε ή να απενεργοποιήσετε την ενεργή κατάστασή σας και να διαβάσετε αποδείξεις.

συμπέρασμα

Εντάξει, αυτό ήταν όλοι οι λαοί! Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το άρθρο του Messenger και να το βρείτε χρήσιμο. Δώστε μας τα σχόλιά σας σχετικά με αυτό. Επίσης, αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το άρθρο. Στη συνέχεια, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Να έχεις μια υπέροχη μέρα!

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε τη μαύρη οθόνη OBS κατά την εγγραφή στα Windows 10