Τρόπος διαγραφής ή απενεργοποίησης λογαριασμού Netflix

Το Netflix είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής βίντεο που διατίθενται στο διαδίκτυο. Όχι μόνο προσφέρει τη δυνατότητα να επιτρέπεται σε πέντε άτομα να παρακολουθούν παράλληλα βίντεο, αλλά μπορεί επίσης να μοιραστεί με φίλους και να μοιραστεί την τιμή. Ωστόσο, εάν είστε έτοιμοι να διαγράψετε τον λογαριασμό Netflix, αυτός ο οδηγός θα κοινοποιήσει τα ακριβή βήματα.





Απενεργοποιήστε ή διαγράψτε τον λογαριασμό Netflix

Σύμφωνα με το Netflix, ένας λογαριασμός διαγράφεται αυτόματα εάν παραμείνει ανενεργός για δέκα μήνες, ωστόσο, ενδέχεται να απαιτείται διαγραφή προηγουμένως μέσω e-mail. Πριν το κάνετε, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα πράγματα. Η διαγραφή λογαριασμού είναι δυνατή μόνο από τον ιστό και όχι από την εφαρμογή.



  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix και μεταβείτε στο τη σελίδα του λογαριασμού σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση συνδρομής στη συνδρομή και τη χρέωση. Εάν αγοράσατε τη συνδρομή μέσω του Google Play ή του Netflix ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας, φροντίστε να ακυρώσετε τη συνδρομή εκεί. Ανάλογα με το πόσες ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συνδρομή, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες.
  3. Επικοινωνία [προστασία μέσω email] από το ίδιο αναγνωριστικό email που χρησιμοποιείτε για το Netflix. Εάν προσθέσετε το αναγνωριστικό e-mail στο σώμα μηνυμάτων, δεν θα λειτουργήσει. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό, αναφέρετέ τον αμέσως στο email.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Facebook;

Διαγράψτε τον αριθμό τηλεφώνου και τα προφίλ

Καθώς αφήνει τον λογαριασμό, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε τον αριθμό τηλεφώνου. Θα διασφαλίσει ότι δεν λαμβάνετε διαφημιστικό μήνυμα. Στη σελίδα του λογαριασμού σας, μεταβείτε στον σύνδεσμο Αλλαγή αριθμού τηλεφώνου στην ενότητα Συνδρομή και χρέωση και επιλέξτε να διαγράψετε τον αριθμό τηλεφώνου. Ομοίως, για να διαγράψετε προφίλ, τα οποία ακολουθούν την εμφάνιση των συνηθειών, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση προφίλ => επιλέξτε το εικονίδιο επεξεργασίας στο προφίλ που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε το κουμπί Διαγραφή προφίλ.



Τι γίνεται με τους τρόπους πληρωμής μετά την κατάργηση του λογαριασμού Netflix;

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάργησης λογαριασμού, όλοι οι τρόποι πληρωμής καταργούνται από τους διακομιστές. Δεν υπάρχει τρόπος επιλεκτικής κατάργησης. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να μεταβείτε σε άλλη λειτουργία, όπως το Google Play, για να προστατεύσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.



Ενημερώστε μας εάν αυτά τα βήματα σας βοήθησαν να καταργήσετε εύκολα τον λογαριασμό Netflix στην ενότητα σχολίων.