Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε προσωρινά διαθέσιμες πληροφορίες. Οι ιστορίες σας λήγουν και τα μηνύματα συνομιλίας σας λήγουν. Αυτό είναι που οδηγεί την αφοσίωση με τους χρήστες της εφαρμογής. Εάν δεν αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενο όταν είναι διαθέσιμο, ενδέχεται να μην μπορείτε να το κάνετε αργότερα. Το Snapchat πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στη συνομιλία σας που σας επιτρέπει να διαγράψετε ένα μήνυμα που στάλθηκε στο Snapchat. Λειτουργεί με νήματα συνομιλίας ένα προς ένα και νήματα ομαδικής συνομιλίας.





Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα που στάλθηκε στο Snapchat.



άνοιγμα windows explorer ως διαχειριστής

Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

Πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση. Αυτή η δυνατότητα έχει προστεθεί και λειτουργεί μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής. Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν οι φίλοι σας χρησιμοποιούν μια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής, ενδέχεται να μην μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα που στάλθηκε στο νήμα συνομιλίας.

  1. Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής, στείλτε ένα μήνυμα σε μια επαφή που γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.
  2. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που μόλις στείλατε και θα εμφανιστεί ένα μενού.
  3. Θα πρέπει να έχετε μια επιλογή 'Διαγραφή' εκεί.

Αυτό το χαρακτηριστικό απαιτεί να πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις για να λειτουργήσει. Με τις αρχικές μας δοκιμές, το κουμπί Διαγραφή απλά δεν θα εμφανίζεται. Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα για πρώτη φορά, το Snapchat σας λέει ότι θα προσπαθήσει να το διαγράψει από τους φίλους σας, ωστόσο, δεν μπορεί να το κάνει πάντα. Ο ιστότοπός σας είναι φτωχός στο Διαδίκτυο ή μια προηγούμενη έκδοση του Snapchat είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να αποτύχει η ακύρωση.



Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα, η ενέργεια εμφανίζεται στη συνομιλία μόνο από εσάς ή θα δείτε το μήνυμα 'Διαγράψατε μια συνομιλία' από την πλευρά σας, ωστόσο, ο φίλος σας δεν θα δει το ίδιο μήνυμα στο τέλος.



Διαβάστε επίσης: Εκτυπώστε απευθείας από το Android Smartphone σας

Ο καλύτερος τρόπος είναι να διαγράψετε το μήνυμα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Εάν ο φίλος σας έχει δει ένα μήνυμα, δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσετε, πράγμα που σημαίνει ότι με μια ενεργή συνομιλία έχετε πολύ λίγο χρόνο για να αντιδράσετε. Με τις ομαδικές συνομιλίες, έχετε λίγο περισσότερο περιθώριο. Φαίνεται ότι όσο όλοι στην ομάδα δεν έχουν δει το μήνυμα, είναι ακόμα δυνατή η ανάκτησή του. Το συμπεράνουμε με βάση τη μικρή επίδειξη ότι το Snapchat προσφέρει νέα λειτουργικότητα. Εάν έχετε μια ομαδική συνομιλία με 6 άτομα και στείλετε ένα μήνυμα που έχουν δει μόνο 3 ή 4, μπορείτε ακόμα να το ανακτήσετε.



Πώς να διαγράψετε όλα τα μηνύματα

Θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από ένα μόνο μήνυμα; Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία, περισσότερο ή λιγότερο.



  1. Αρχικά, μεταβείτε στην οθόνη Φίλοι.
  2. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το νήμα μηνυμάτων που θέλετε να διαγράψετε.
  3. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού.
  4. Επιλέξτε Περισσότερα και, στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση ιστορικού συνομιλίας.

Αυτό θα αφαιρέσει ολόκληρη τη συνομιλία από την οθόνη του φίλου σας. Δεν θα διαγράψει τα απεσταλμένα ή αποθηκευμένα μηνύματα, αλλά είναι ένας καλός τρόπος να ταξινομήσετε την οθόνη των φίλων σας, ώστε να βρίσκετε πιο εύκολα τις πιο σημαντικές συνομιλίες.