Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat;

  Αποκλείστε κάποιον στο Snapchat





Δεν είναι μυστικό ότι το μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Η φρενίτιδα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και αυτό κάνει στην πραγματικότητα ακόμη πιο σημαντικό να κάνετε ένα διάλειμμα. Αν αυτό είναι μόνο η περίπτωση, τότε μπορεί κανείς εύκολα να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του. Ωστόσο, τι γίνεται αν υπάρχει ένας συγκεκριμένος χρήστης που απλώς σας ενοχλεί; Σε μια τέτοια περίπτωση, η μόνη λογική επιλογή θα ήταν να μπλοκάρουν και αυτά. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε επίσης τι συμβαίνει στην πραγματικότητα κάθε φορά που αποκλείετε κάποιον στο Snapchat. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει, συνεχίστε να διαβάζετε! Snapchat είναι στην πραγματικότητα μια εξαιρετική εφαρμογή και για τη δημιουργία σύντομου περιεχομένου. Μπορεί να έχει τη μορφή βίντεο καθώς και φωτογραφίες που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat; Ας ξεκινήσουμε!



Ευτυχώς, σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε άνετα με έναν συγκεκριμένο χρήστη, μπορείτε να τον αποκλείσετε. Ο αποκλεισμός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε μακριά τα ανεπιθύμητα προφίλ. Ωστόσο, έχετε σκεφτεί ποτέ τι συμβαίνει κάθε φορά που αποκλείετε κάποιον στο Snapchat ? Αν όχι, τότε απλά μην ανησυχείς! Θα σας πούμε για όλες τις πτυχές που σχετίζονται με τον αποκλεισμό στο Snapchat σε αυτό ακριβώς το άρθρο.

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat;

Ποιοι είναι οι λόγοι για να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να γνωρίζετε τη δυνατότητα αποκλεισμού σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Σε αυτό το άρθρο, τώρα έχουμε να κάνουμε με μια τέτοια εφαρμογή, δηλαδή το Snapchat. Απλά ακολουθούν μερικοί λόγοι:



  • Ίσως θέλετε να περιορίσετε το περιεχόμενό σας σε έναν άγνωστο που έχει επίσης προστεθεί κατά λάθος στη λίστα σας.
  • Επίσης, ενδέχεται να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και στη συνέχεια να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Κάποιος μπορεί επίσης να κρατήσει μακριά αυτούς τους διαβόητους λογαριασμούς μέσω του αποκλεισμού τους.
  • Ο αποκλεισμός είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για να περιορίσετε το περιεχόμενό σας από έναν χρήστη όποτε εσείς δεν θέλετε να το δει. Μπορείτε αργότερα να προχωρήσετε και να τους ξεμπλοκάρετε όταν λήξει η ιστορία μετά από 24 ώρες.
  • Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κρατούν τα προφίλ τους στο Snapchat ιδιωτικά, σε αντίθεση με τους influencers. Ο αποκλεισμός βοηθά απλώς να κρατήσετε μακριά τους επαγγελματικούς λογαριασμούς καθώς και άλλους δημόσιους χειρισμούς με τους οποίους οι τύποι μπορεί να θέλουν να αλληλεπιδράσουν.

Εάν σχετίζονται με κάποιον από αυτούς τους λόγους, τότε πρέπει να ξέρετε πώς μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat και τι θα συμβεί στη συνέχεια!



καλύτερο λειτουργικό σύστημα kodi

Τι συμβαίνει όταν αποκλείουμε κάποιον στο Snapchat;

Τώρα ας πούμε ότι ένας συγκεκριμένος χρήστης σας κάνει να νιώθετε άβολα και έτσι τον αποκλείσατε. Υπάρχουν μερικές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν πραγματικά κάθε φορά που ανοίγετε τώρα την εφαρμογή.

  • Όταν αποκλείετε κάποιον, ούτε αυτός θα μπορεί να δει την ιστορία σας ούτε θα μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε στιγμιότυπα από αυτόν.
  • Επίσης, δεν θα μπορείτε να μοιραστείτε μηνύματα καθώς και να συνομιλήσετε μαζί τους.
  • Μετά τον αποκλεισμό, τόσο εσείς όσο και ο αποκλεισμένος χρήστης δεν θα εμφανίζονται ο ένας στις αναζητήσεις του άλλου.
  • Ίσως εξακολουθούν να μπορούν να βλέπουν τις δημόσιες ιστορίες σας, αν τις έχετε «καταργήσει»!

Ο αποκλεισμός μειώνει αυτές τις πιθανότητες στο μηδέν.



Πώς να αποκλείσω κάποιον στο Snapchat;

Πριν μάθετε τι συμβαίνει κάθε φορά που μπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat. Ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά στη διαδικασία αποκλεισμού! Εάν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον, ακολουθήστε τα βήματα:



  • Πρέπει να ανοίξετε τη συνομιλία του χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε.
  • Απλώς εντοπίστε το τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία του κουβέντα επισης.
  • Από το μενού των επιλογών που εμφανίζονται τώρα, επιλέξτε « ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ’.
  • Όταν το κάνετε αυτό, το πλαίσιο συνομιλίας θα εξαφανιστεί επίσης αυτόματα.
  • Μπορείτε επίσης να διαγράψετε έναν χρήστη από τη λίστα φίλων σας αντί να τον αποκλείσετε για ένα λιγότερο δραστικό μέτρο.

Εάν αποκλείσουμε κάποιον στο Snapchat, απλώς διαγράφονται οι συνομιλίες;

Πολύ συχνά, πολλοί χρήστες καταλήγουν να μπλοκάρουν άτομα κάθε φορά που στέλνουν ένα λάθος μήνυμα. Επομένως, το ερώτημα είναι, ότι ο αποκλεισμός διαγράφει πραγματικά τα μηνύματα; Αφού τους στείλετε απλώς ένα μήνυμα, θα μπορούν να δουν το τελευταίο στιγμιότυπο που τους στείλατε. Επομένως,  δεν επηρεάζει τα μηνύματα. Αλλά, μια εξαιρετική εναλλακτική που πρέπει να ακολουθήσετε σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν να αποκλείσετε και αυτό το άτομο.

Όταν τα αποκλείσετε, η εφαρμογή θα διαγράψει όλα τα προηγούμενα μηνύματα και πραγματικά δεν θα σας έχουν πλέον στις επαφές τους. Επιπλέον, το προφίλ σας επίσης δεν θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να βρουν το Snapchat σας μέχρι να το ξεμπλοκάρετε επίσης!

Λοιπόν, πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα μηνύματα που δεν έχουν ανοίξει διαγράφονται μετά από 30 ημέρες επίσης. Έτσι, εάν ο χρήστης είναι ανενεργός, τότε υπάρχει ελπίδα ότι δεν θα μπορέσει να ανοίξει το μήνυμα που στείλατε κατά λάθος!

Ο αποκλεισμός ως χαρακτηριστικό μας σώζει όλους και από ανεπιθύμητες αλληλεπιδράσεις. Μας βοηθά επίσης να ξεφύγουμε από ενοχλητικούς αγνώστους καθώς και από ψεύτικους λογαριασμούς. Επίσης απαγορεύει σε οποιονδήποτε δεν μας αρέσει να έχει πρόσβαση στα προφίλ μας. Το Blocking έχει επίσης μια εξαιρετική χρησιμότητα σε πολλές εφαρμογές κοινωνικών μέσων, ειδικά στο Snapchat.

Συχνές ερωτήσεις

Τι συμβαίνει με τις συνομιλίες όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat;

Όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat, το προφίλ του εξαφανίζεται από τη συσκευή σας. Ολόκληρο το ιστορικό συνομιλιών διαγράφεται επίσης. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε πλέον να τα εντοπίσετε στο chatbox σας. Ωστόσο, το άτομο που το μπλοκάρει θα εξακολουθεί να έχει αυτά τα μηνύματα στη συσκευή του. Ωστόσο, δεν θα μπορούν να απαντήσουν και να σας στείλουν άλλα μηνύματα!

Ο αποκλεισμός κάποιου χρήστη στο Snapchat διαγράφει τα αποθηκευμένα μηνύματα;

Εάν αποκλείσετε κάποιον άλλο στο Snapchat, ολόκληρο το ιστορικό συνομιλιών του θα διαγραφεί από τη συσκευή σας. Ωστόσο, θα εξακολουθούν να έχουν αυτά τα μηνύματα στα τηλέφωνά τους. Απλώς δεν θα μπορούν να σας στέλνουν άλλα μηνύματα.

Τα μηνύματα εξαφανίζονται όταν αποκλείετε κάποιον;

Τα μηνύματα εξαφανίζονται επίσης από το ιστορικό συνομιλιών του προγράμματος αποκλεισμού. Ωστόσο, ο χρήστης που έχει αποκλειστεί θα εξακολουθεί να μπορεί να τα δει και στο chatbox του.

Μπορείτε να πείτε αν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat;

Αν κάποιος αποκλειστεί, τότε δεν ειδοποιείται. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές υποδείξεις που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν έχετε αποκλειστεί ή όχι. Λοιπόν, είναι οι εξής:

διαγραφή ρυθμίσεων αυτόματου ανοίγματος
  • Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε καθώς και να αναζητήσετε το προφίλ τους.
  • Και, αν δεν λάβετε κανένα μήνυμα από αυτούς.
  • Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τις ιστορίες τους ή και τα στιγμιότυπά τους.

συμπέρασμα

Εντάξει, αυτό ήταν όλο παιδιά! Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το άρθρο και να το βρείτε επίσης χρήσιμο για εσάς. Δώστε μας τα σχόλιά σας για αυτό. Επίσης, αν έχετε περαιτέρω απορίες και ζητήματα που σχετίζονται με αυτό το άρθρο. Στη συνέχεια, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Να έχεις μια υπέροχη μέρα!

Δείτε επίσης: Πώς να μάθετε αν κάποιος διέγραψε το Instagram του