Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας αποκλείει στο WhatsApp
Σας αποκλείει κάποιος στο WhatsApp; ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, WhatsApp είναι μια καταπληκτική και θαυμάσια δημιουργία. Είναι το ιερό grail των εφαρμογών γρήγορης ανταλλαγής μηνυμάτων. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να γίνει και ερεθιστικό. Για παράδειγμα, όταν οι επωνυμίες αρχίζουν να σας στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα χρησιμοποιώντας τις προωθήσεις τους ή ένα άτομο στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλό να θέσετε σε σίγαση αυτές τις επαφές. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι αρκετή η σίγαση μιας επαφής. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να αποκλείσετε την επαφή, καθώς ο αποκλεισμός κάποιου ατόμου είναι πολύ διαφορετικός και μετά η σίγαση με διαφορετικούς τρόπους.
Αλλά ξέρατε τι συμβαίνει αφού αποκλείσετε κάποιον στο WhatsApp; Μπορεί αυτό το αποκλεισμένο άτομο να σας καλέσει ή να δει την εικόνα του προφίλ σας; Αν θέλετε να μάθετε την απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, βυθίστε παρακάτω!
Κάποιος σας αποκλείει στο WhatsApp -> Ελέγξτε την προηγούμενη εγγραφή στο Whatsapp

Ο αποκλεισμός κάποιου δεν μπορεί να επηρεάσει τα προηγούμενα μηνύματα κειμένου ή τα αρχεία πολυμέσων του, επειδή θα παραμείνει στο κινητό σας έως ότου το καταργήσετε μη αυτόματα.
Νέα μηνύματα κειμένου
Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απόρρητα, το WhatsApp δεν μπορεί να το κάνει ορατό ότι έχει αποκλειστεί. Ως εκ τούτου, το αποκλεισμένο άτομο εξακολουθεί να βλέπει το πλαίσιο πληκτρολόγησης και να στέλνει ένα μήνυμα, αλλά τα μηνύματα δεν μπορούν να σας σταλούν.
Αφού αποκλείσετε κάποιον, μπορείτε επίσης να χάσετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί του στο WhatsApp. Και αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα, το WhatsApp θα σας ειδοποιήσει ότι θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό αυτού του ατόμου πρώτα.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και προβολή αποκλεισμένης επαφής
Αφού καταργήσετε τον αποκλεισμό μιας επαφής, τα μηνύματα που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του λογαριασμού δεν μπορούν να εμφανιστούν στο κινητό σας. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε αυτά τα μηνύματα.
Εάν μιλάμε για αποκλεισμό και κατάργηση αποκλεισμού, ίσως δεν γνωρίζετε ότι οι υπηρεσίες VPN όπως το NordVPN σάς επιτρέπουν να ξεμπλοκάρετε ορισμένες υπηρεσίες που ενδέχεται να αποκλειστούν χρησιμοποιώντας τους ISP σας. Επίσης, σας βοηθά να παραμείνετε ανώνυμοι στο Διαδίκτυο. Συνιστούμε NordVPN για το τεράστιο δίκτυο διακομιστών και την προστασία ασφάλειας.
Διαβάστε τις αποδείξεις
Εάν θέλετε να ανακεφαλαιώσετε, το WhatsApp προσφέρει τρία είδη κροτώνων ή σημείων ελέγχου για την εμφάνιση της απόδειξης μηνυμάτων. Ένα μόνο γκρίζο σημάδι επιλογής δείχνει ότι το μήνυμα στάλθηκε. Όμως, το διπλό γκρι σημάδι επιλογών σημαίνει ότι το μήνυμα παραδόθηκε και το θανατηφόρο μπλε σημάδι σημείων σημαίνει ότι το μήνυμα έχει διαβαστεί από κάποιον.
Όταν ένα αποκλεισμένο άτομο σας στείλει μήνυμα κειμένου, αυτό το άτομο θα βλέπει ένα μόνο γκρίζο σημάδι επιλογής όταν το μήνυμα δεν σας παραδίδεται.
Χωρίς κλήση ή κλήση
Επίσης, το αποκλεισμένο άτομο εξακολουθεί να καλεί τον αριθμό WhatsApp σας, αλλά το WhatsApp δεν μπορεί να σας ειδοποιήσει για αυτό. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει εισερχόμενη κλήση από την πλευρά σας. Επίσης, δεν θα καλέσετε μια αποκλεισμένη επαφή έως ότου καταργήσετε τον αποκλεισμό αυτής της επαφής.
Κατάσταση: Διαδικτυακός και τελευταίος
Υπάρχουν δύο είδη κατάστασης στο WhatsApp: τελευταία φορά ή στο διαδίκτυο. Αφού είστε ενεργοί στο WhatsApp, δηλαδή όταν η εφαρμογή εκτελείται στο προσκήνιο, οι επαφές σας στο WhatsApp θα βλέπουν την κατάστασή σας ως online. Η τελευταία κατάσταση που εμφανίζεται θα δείχνει την τελευταία φορά που το άτομο χρησιμοποίησε το WhatsApp. Ενώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τελευταία κατάσταση, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κατάσταση στο διαδίκτυο.
Ωστόσο, αφού αποκλείσετε κάποιον, δεν θα μπορεί να δει όταν είστε συνδεδεμένοι. Η περιοχή κατάστασης στο κάτω μέρος του ονόματός σας στο νήμα συνομιλίας θα εμφανίζεται κενή. Μπορεί να ισχύει και από την πλευρά σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε επίσης να δείτε την κατάστασή τους στο διαδίκτυο.
Ο αποκλεισμός κάποιου υποφέρει από την ικανότητα να δει το τελευταίο. Και οι δύο δεν μπορείτε να δείτε τον τελευταίο που είδατε ο ένας τον άλλον.
Φωτογραφία προφίλ:
Κάθε φορά που αποκλείετε κάποιον, δεν μπορεί να δει την εικόνα του προφίλ σας, αλλά θα βλέπει την προεπιλεγμένη εικόνα προφίλ WhatsApp για την επαφή σας.
Ωστόσο, μπορείτε επίσης να δείτε τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ενημερώσεις φωτογραφιών προφίλ του αποκλεισμένου ατόμου έως ότου σας αποκλείσει επίσης.
Σχετικά με & Κατάσταση
Λοιπόν, το WhatsApp προσφέρει επίσης τις ρυθμίσεις απορρήτου ή ασφάλειας για εφήμερες καταστάσεις γνωστές και ως ιστορίες. Εάν αποκλείσετε κάποιον, τότε αυτό το άτομο δεν μπορεί να δει τις ιστορίες ή την κατάστασή μας.
Ομοίως, η κατάσταση κειμένου ή το About θα αποκρυφτεί από την αποκλεισμένη επαφή. Επίσης, το About θα είναι ορατό σε εσάς. Μπορείτε να δείτε τυχόν τροποποιήσεις που έγιναν σε αυτό.
Διαφορετικές ομάδες
Λοιπόν, οι ομάδες συνομιλίας παραμένουν ανεπηρέαστες αφού αποκλείσετε κάποιον. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα μπορείτε να βλέπετε μηνύματα από τις κοινές ομάδες σας.
Πιστεύετε ότι η αποκλεισμένη επαφή καταργήθηκε από τις επαφές σας
Όχι. Ο αποκλεισμός μιας επαφής δεν μπορεί να τις καταργήσει από τη λίστα επαφών σας ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Για να καταργήσετε μια επαφή, θα πρέπει να τις διαγράψετε από τη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας.
πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο soundcloud
Κάποιος σας αποκλείει στο WhatsApp -> Πώς:
Εάν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον στο κινητό σας τηλέφωνο, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του WhatsApp. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Απόρρητο> Αποκλεισμένες επαφές. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προσθήκη και επιλέξτε την επαφή που θέλετε να αποκλείσετε.
Στο iPhone, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Απόρρητο> Αποκλεισμένος> Προσθήκη νέου. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επαφή που θέλετε να αποκλείσετε. Εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό, επαναλάβετε τα βήματα και αφαιρέστε την επαφή από τη λίστα αποκλεισμένων.
Εάν θέλετε να αποκλείσετε άγνωστους αριθμούς, μεταβείτε στη συνομιλία και κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός.
Δείτε ποιος σας αποκλείει στο Whatsapp
Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος ή εφαρμογή που να σας επιτρέπει να ελέγχετε τα άτομα που σας αποκλείουν. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι κάποιος σας αποκλείει, τότε ήρθε η ώρα να ελέγξετε κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος σας αποκλείει.
Αρχικά, η κατάσταση στο διαδίκτυο ή η τελευταία φορά που θα δείτε θα λείπει. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μόνο σημάδι για τα μηνύματά σας και επιτέλους δεν μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία προφίλ της επαφής. Εάν όλα αυτά γίνουν αληθινά, τότε αυτό μπορεί να δείξει ότι έχετε αποκλειστεί.
Ένας εναλλακτικός τρόπος για να ελέγξετε ότι έχετε αποκλειστεί είναι να δημιουργήσετε μια ομάδα και να προσθέσετε αυτό το άτομο σε αυτήν. Εάν μπορείτε να τα προσθέσετε εύκολα, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να σας αποκλείσουν. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να τα προσθέσετε, τότε είναι κακό για να έχετε αποκλειστεί.
Συμπέρασμα:
Δείτε όλα όσα συμβαίνουν όταν κάποιος σας αποκλείει στο WhatsApp. Ενώ το μπλοκάρισμα κάποιου είναι πολύ απλό ή εύκολο. Αλλά είναι ένα δύσκολο βήμα να αγνοήσουμε την επικοινωνία με κάποιον. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα μηνύματα που στάλθηκαν ή να επισημάνετε τη φωτογραφία προφίλ του αποκλεισμένου ατόμου. Σκεφτείτε λοιπόν προσεκτικά πριν μπλοκάρετε κάποιον.
Για περαιτέρω ερωτήσεις και ερωτήσεις, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!
Διαβάστε επίσης:


