Ελέγξτε ποιος έχει δει το Snap Story σας στο Snapchat
Πώς να ελέγξετε ποιος έχει δει το Snap Story σας στο Snapchat
Η ιστορία σας στο Snapchat σάς επιτρέπει να μοιράζεστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με όλους τους φίλους σας στο Snapchat για 24 ώρες. Σε αντίθεση με μια κανονική φωτογραφία ή βίντεο Snapchat, τα οποία μπορείτε να δείτε μία φορά, οι Ιστορίες Snapchat μπορούν να προβληθούν ξανά και ξανά μέχρι να καταστραφούν 24 ώρες μετά τη δημοσίευσή τους. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσοι από τους φίλους σας στο Snapchat έχουν δει τις ιστορίες τους στο Snapchat και τα ονόματά τους.
Όταν το WhatsApp εισήγαγε τη λειτουργία 'seen', οι άνθρωποι ήταν θυμωμένοι. Η λειτουργία κατέστησε αδύνατη την παράβλεψη ενός μηνύματος ή την απάντηση χωρίς πολύ έγκυρο λόγο. Τέλος, άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν αποκτήσει και αναπαράγουν αυτήν τη δυνατότητα. Όλοι έχουν έναν τρόπο να το απενεργοποιήσουν, σε αντίθεση με το Snapchat. Αυτό, καλώς ή κακώς, σας λέει ακριβώς πότε κάποιος έχει δει τις ενημερώσεις, τα μηνύματά σας ή πότε γράφει. Το Snapchat σας στέλνει κυριολεκτικά μια ειδοποίηση όταν μια από τις επαφές σας αρχίζει να γράφει. Δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τη δραστηριότητά σας στην εφαρμογή και αυτό ισχύει για την ιστορία σας στο Snapchat. Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Snap πολύ εύκολα.
Διαβάστε επίσης: Αποθηκεύστε δεδομένα στο Snapchat με τη λειτουργία ταξιδιού
Ελέγξτε ποιος έχει δει την ιστορία σας στο Snap
Ανοίξτε το Snapchat και κάντε κύλιση προς τα αριστερά για πρόσβαση στην οθόνη Ιστορίες. Θα πρέπει να έχετε ήδη μια ενεργή snap ιστορία. Πατήστε την ιστορία σας. Προσέξτε να μην πατήσετε κανένα από τα τρία πλαϊνά κουμπιά.

Όταν πατάτε την ιστορία σας, αρχίζει να παίζει. Αν κοιτάξετε αυτήν την οθόνη, θα παρατηρήσετε ένα μικρό βέλος στο κάτω μέρος. Κάντε κύλιση προς τα πάνω σε αυτό το βέλος. Θα ανοίξει ένα πάνελ που θα αποκαλύπτει πόσα άτομα έχουν δει τη στιγμιαία ιστορία σας. Μπορείτε να δείτε τον συνολικό αριθμό προβολών στην επάνω αριστερή γωνία. Δίπλα του, μπορείτε να δείτε πόσες φορές έχει αναπαραχθεί η ιστορία σας.
Περιορισμοί
Οι ιστορίες Snap έχουν περιορισμένη διάρκεια 24 ωρών. Αυτή η περιορισμένη ζωή σημαίνει ότι οι ακόλουθοί/φίλοι/ κοινό σας στο Snapchat μπορούν να δουν μόνο την ιστορία σας εκείνη τη στιγμή. Ομοίως, μπορείτε να ελέγξετε μόνο ποιος είδε τη στιγμιαία ιστορία σας, εφόσον είναι διαθέσιμη.
Μόλις ολοκληρωθεί η ιστορία σας, δηλαδή λήξουν οι 24 ώρες, δεν μπορείτε πλέον να ελέγξετε πόσες προβολές έχετε στην ιστορία σας. Εάν στη συνέχεια προσθέσετε περισσότερα στιγμιότυπα στην ιστορία σας, μπορείτε να ελέγξετε μόνο τις προβολές αυτής της ιστορίας. Τα παλαιότερα στιγμιότυπα σε μια ιστορία λήγουν μετά από 24 ώρες. Οι προβολές που βλέπετε σε μια ιστορία είναι για στιγμιότυπα που βρίσκονται ακόμα εντός του 24ώρου.
Εάν θέλετε να περιορίσετε ποιος μπορεί να δει την ιστορία σας, μπορείτε να το κάνετε. Μπορείτε να επιτρέψετε σε όλους όσους σας ακολουθούν να δουν την ιστορία σας ή να την περιορίσετε μόνο στους φίλους σας. Οι φίλοι είναι άνθρωποι που σας ακολουθούν και σας ακολουθούν. Εάν περιορίσετε την ορατότητα της στιγμιαίας ιστορίας σας μόνο σε φίλους, τα άτομα που δεν ακολουθείτε δεν θα μπορούν να δουν την ιστορία σας.
Διαβάστε επίσης: Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat
Εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα πρόσθετο με περιορισμένο αριθμό φίλων, η ιστορία σας δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Αντίθετα, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Snapchat και να μοιραστείτε την ιστορία σας με την ομάδα.


